ROCKonstant

ROCKonstant

sâmbătă, 4 februarie 2017

Concert DAYS OF CONFUSION - lansare LP Yin&Out la Club13 CT - 2 martie 2017


Concert DAYS OF CONFUSION - lansare LP Yin&Out la Club13 CT - 2 martie 2017, in deschidere Shades Of Indigo.

https://www.facebook.com/events/716329115208190/

https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE/






















Scurt interviu DAYS OF CONFUSION:

CtD: Puteti face o scurta prezentare a trupei? Ati mai cantat in CT?
DOC: Suntem Days of Confusion, din Bucuresti, cantam metal progresiv modern, suntem pentru a doua oara in Constanta (prima oara, fiind in cadrul turneului Bergenbier din 2014, alaturi de Vita de Vie si Parazitii) si ne bucuram foarte tare sa prezentam noul nostru album - “Yin & Out” publicului constantean. Lucram la materialul acesta de aproximativ 3 ani, el reprezentand viziunea noastra asupra lumii si a vietii. Toate piesele sunt inspirate din situatii cat se poate de reale traite sau vazute de noi, prezentate ca o poveste. Conceptul albumului trateaza calatoria constiintei umane in decursul unui ciclu de viata, in care aceasta parcurge toate etapele, din cele mai adanci temnite ale ignorantei si rautatii, pana la iluminare.
Albumul este insotit de un joc tematic, ale carui personaje suntem chiar noi. Design-ul grafic a fost creat in colaborare cu doi artisti plastici contemporani de renume, Matei Serban Sandu si Dragos Stroe, acestia creand o serie de 12 ilustratii realizate manual ce cuprind simboluri descriptive pentru povestea din spatele fiecarei piese, iar jocul a fost conceput impreuna cu una dintre cele mai de succes companii producatoare de jocuri - Kappsule Studios, urmand sa existe si o varianta pentru platforme mobile, PC si Mac.
CtD: Ce asteptari aveti de la publicul constantean?
DOC: Doi dintre noi (Cosmin si Cezar) au concertat in Club 13, cu proiectul Domination - Pantera Tribute Band, in luna Decembrie a anului trecut si au ramas foarte incantati de energia si reactiile publicului constantean. Drept urmare, ne-am dorit sa venim sa cantam si cu Days Of Confusion in Constanta si abia asteptam sa ne revedem cu ei!
CtD: Cum credeti ca putem sprijini/creste miscarea rock/metal din Constanta si nu numai?
DOC: In primul si in primul rand, prin solidaritatea intre trupe si prin dorinta oamenilor care canta de a invata cum sa se descurce in aceasta perioada istorica in care traim. Nu mai e suficient doar sa canti bine. Vremurile alea au apus de mult, iar de acum, faptul ca esti foarte bun ca instrumentist si mai departe, faci parte dintr-o trupa care are compozitii bune si are potential muzical mare, inseamna doar 30% din intreg ansamblul. Trebuie sa inveti cum sa te prezinti, cum sa comunici, cum sa te promovezi, cum sa iti vinzi merch-ul, cum sa cladesti o echipa in jurul tau si cum sa iti gestionezi veniturile si cum sa investesti in trupa ta. Sunt mult mai multe aspecte, insa nu e nimic usor si mai ales nimic garantat. Trebuie MULTA rabdare si determinare. Ideea de baza este ca deja, un muzician care vrea sa ajunga departe, are nevoie de multe alte abilitati in afara de a canta bine.
CtD: In final, adresati cateva vorbe publicului care va veni sa va vada.
DOC: Avand in vedere faptul ca defilam deja si cu jocul din cadrul albumului, putem sa spunem tare: Constanta!! Hai la ROCK, hai la JOC!!!!

Days of Confusion:
Cosmin Lupu - voce/chitara
Cezar Popescu - chitara/voce
Mihai Ardelean - synth/ambient/chitara
Andrei Zamfir - chitara bas
Alex Halmagean - tobe
Alecu - guest, bass + chitara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu