ROCKonstant

ROCKonstant

luni, 10 aprilie 2017

Concert TAINE @ Club 13 CT - 15 aprilie 2017


Concert TAINE @ Club 13 CT - sambata, 15 aprilie 2017. In deschidere: Full Tones si Abduction. Orele 21:00. Intrare: 20 lei.

https://www.facebook.com/events/2198382217054246/

https://www.facebook.com/taineband
























Scurt interviu TAINE:
Corneliu the Dacian: Salutare! Puteti face o scurta prezentare a trupei?
Taine: Salut toți rockerii din Constanta si nu numai! In momentul asta suntem asa, in ordinea numerelor de pe tricou: Teo Popp- tobe, Petre Iftimie - chitara, Alexei Nichiforof - bas, Andy Ionescu - Voce/chitara. Suntem in formula aceasta de jumătate de an, iar concertul din Club13 va fi primul cu Teo la tobe. Speram sa ne descurcam. :)
CtD: De cand nu ati mai cantat in CT? Cum vi s-a parut publicul/atmosfera cand ati cantat in CT ultimele dati?
T: Nu am mai cantat in Constanta din 2007, de pe vremea lui El Comandante, din cate știu nu mai exista, cel puțin nu în locația pe care noi o stim. Sper ca in cei zece ani care au trecut, publicul ascultător de metale sa se fi mărit. Însa remarcasem o gasca nebuna de tot si îmi aduc aminte ca am făcut un after-party pe cinste! Au mai trecut anii, am mai îmbătrânit, sper sa fi rămas la fel de nebuna gașca aceea ! :)
CtD: Ce asteptari aveti de la publicul constantean?
T: Aceleași așteptări pe care le avem pretutindeni unde concertam. Publicul sa stea pe scaun si sa aplaude la final, ca la concertele Fuego! Glumesc. :) Venim cu un setlist format din piese noi, dar si vechi, asa ca oamenii au pe ce sa dea din cap.
CtD: Cum credeti ca putem sprijini/creste miscarea rock/metal din Constanta si nu numai?
T: Ce putem sa facem noi trupele din underground, este sa realizam muzica si show-uri de calitate. Ridicând nivelul muzicii "metal" din România sunt sigur ca odată cu asta se vor îngroșa rândurile fanilor acestui gen muzical. Sunt convins ca publicul este din ce în ce mai
pretențios, multi au deja niște standarde destul de ridicate. Asa încât, dacă ce oferim noi este de calitate, mai mult public o sa vina la concerte și cel mai important, din ce in ce mai multi vor cumpăra merch si CD-uri.
Din cate am observat, în afara de trupele din Constanta deja consacrate, exista un nou val de trupe tinere care merita toată încrederea.
CtD: In final, adresati cateva vorbe publicului care va veni sa va vada.
T: "Oameni buni! Stimați tovarăși si pretini !" Va așteptăm pe 15 Aprilie în Club 13, la un show pe care nu il veți uita curând !

TAINE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu