ROCKonstant

ROCKonstant

joi, 18 mai 2017

Concert SCARLET AURA @ Rock Halle CT - 2 iunie 2017


Concert SCARLET AURA @ Rock Halle CT - 2 iunie 2017. Orele 21:00. Intrare: 20 lei.

https://www.facebook.com/events/114711722381386/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22null%22%7D

https://www.facebook.com/scarletaura/






















Scurt interviu SCARLET AURA:

Corneliu the Dacian: Salutare! Puteti face o scurta prezentare a trupei?
Scarlet Aura: Trupa s-a infiintat in 2014 sub numele de “AURA” cand a sustinut lansarea primului album numit “The Rock Chick” iar la scurt timp a castigat prima editie a Battle Of The Bands din cadrul Kavarna Rock Fest 2014 urcand apoi pe scena alaturi de nume ca Gotthard, Europe, Helloween si multi alti mari artisti internationali. Aceasta expunere a trupei a adus-o in atentia agentiei Metal Music Bookings and Management din Londra care a reprezentat trupa un an de zile. In tot acest timp, datorita expunerii internationale agentia a solicitat trupei “AURA” re-branduirea acesteia cu un nume unic pe piata internationala si astfel odata cu concertul sustinut alaturi de “ACCEPT” in Sofia, “AURA” a devenit “Scarlet Aura”. Ulterior ”Scarlet Aura” a facut marele pas in lumea rockului international prin insotirea intrun turneu de 9 concerte, in calitate de Opening Act, a reputatei artiste Tarja Turunen. De aici sperantele membrilor trupei au devenit mai puternice iar turneul national si international de promovare a noului album aflat in desfasurare este o dovada a realizarilor acestora.
“Falling Sky” este un album compus de Mihai Danciulescu, chitaristul trupei “Scarlet Aura”, versurile scrise de vocea trupei – Aura - sunt in engleza iar producatorul acestui album este Roy Z, un cunoscut al lumii rock prin albumele produse pentru Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford.

CtD: Descrieti pe scurt noul album “Falling Sky” - ce gen de muzica si ce texte abordati?
SA: Stilul abordat de Scarlet Aura inca de la inceputurile sale ca “AURA” este Hard and Heavy cu accente melodice. Albumul “Falling Sky” este mai mult un metal melodic care poate bucura auzul oricarui ascultator, indiferent de genul muzical agreat. Textele scrise de Aura descriu lumea noastra, dorintele, visele, suferintele , sperantele dar si propriul cosmar intr-o maniera melodica si plina de fantezie.

CtD: Ati mai cantat in CT? Daca da, cum vi s-a parut publicul si atmosfera?
SA: Din pacate am fost in Constanta doar o data imediat dupa lansarea primului nostru album “The Rock Chick” si abia asteptam sa ne intoarcem. A fost o seara de neuitat si imi doresc un public constantean cat mai numeros pentru ca am pregatit un spectacol frumos care le va placea cu siguranta.

CtD: Ce asteptari aveti de la publicul constantean?
SA: Noi iubim din suflet ceea ce facem si ne-am dori foarte mult sa avem sustinerea publicului constantean pe care eu il cunosc din alte evenimente ca fiind un public activ si care apreciaza muzica in general. Sa vina la concert si sa ne simtim bine impreuna!

CtD: Cum credeti ca putem sprijini/creste miscarea rock/metal din Constanta si nu numai?
SA: Prin organizarea a cat mai multe concerte care la randul lor sa fie si promovate. Publicul isi doreste sa vada si altceva, trebuie doar sa stie ca exista :)))

CtD: In final, adresati cateva vorbe publicului care va veni sa va vada.
SA: Abia asteptam sa va aducem “Falling Sky” in inima, sa va deschidem usile catre lumea noastra magica pe care o adoram si pe care cu cel mai mare drag o impartim cu voi! Pregatiti-va sa deveniti Scarlet!
Noi suntem Aura Danciulescu la voce, Mihai Danciulescu la chitara, Catalin Ungureanu la bas si Sorin Ristea la tobe. Va imbratisam, ne vedem curand!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu